Städföretag i Sandviken

Nu är lunchen avklarad för min del och känner mig mätt och belåten. Har ni hunnit äta ännu? Nåväl, det ska i alla fall inte handla om mat i det här inlägget utan om någonting som jag vill dela med er. Har ni barn som jag så vet ni hur svårt det är att hitta tid till det man vill göra, det är ett ständigt pusslande och dygnet har ju inte mer än 24 timmar. För ett tag sedan blev jag rekommenderad av en vän till mig att anlita ett städföretag i Sandviken, ett företag som min vän vänt sig till och kände sig mycket nöjd med. Jag följde tipset och i ett par månaders tid har jag fått hjälp med städningen en gång i veckan och om ni visste vad det har gjort skillnad till det bättre så skulle även ni vilja vända er antingen till detta städföretag i Sandviken eller något annat, sedan vet jag ju att det är folk som kommer in på bloggen från alla delar av Sverige och även utomlands. Se er om efter ett städföretag i närheten av där ni bor men om ni bor här i Sandviken tycker jag helt klart att ni ska höra av er till samma företag som jag anlitar. 

De städar åt mig en gång i veckan just nu som sagt var, men jag tänkte att det skulle vara trevligt att ta med mig deras städvagn och dammsugare hem i helgen och ställa framför min man som aldrig gör ett handtag, men gör jag det blir vi ovänner och dessutom behöver städpersonalen sin städvagn skulle jag tro. Ja, ja, det är ändå min gubbe som får betala när fakturorna kommer och det är inte mer än rätt. Njut nu av eftermiddagen och sedan när ni kommer hem så hitta på något kul!