Mitt härliga uterum

Jag har ett uterum som är så fint. Det här är mitt uterum:

En 20 kvadratmeter stor plats där jag har en divansoffa, ett citronträd, infraröd värme från taket som gör att jag kan vara där större delen av året och så har jag massor av böcker och korsord och ligger där på divansoffan och njuter. Jag unnar alla ett uterum och när det var jag som bestämde mig för att skaffa ett så fick jag hjälp av ett företag som finns till för alla i Falkenberg och Halmstad så jag gör som så att jag länkar er till dem, klicka här, ifall ni blir sugna på att skaffa ett sådant här uterum. Vad ska man då tänka på när man bygger ett sådant rum? Jo, läget, tänk på att det är bäst om det ligger i söder- eller västerläge. Norrläge är mörkt och ni kommer inte ha några växter som trivs och österläge är väl okej för den som gillar morgonsol. Tänk bara på att efter klockan 12 är det skugga så för egen del hade jag aldrig byggt ett med det läget. Så måste du ha bygglov, det är det viktigaste av allt för annars så riskerar du att få riva det. Hör av er till bygglovsavdelningen på kommunen så får ni veta vad det är ni måste göra för att få bygglov, ja en del papper är det som ska fyllas i. Sedan är det viktigt att man anlitar en kvalitativ byggfirma som har fått goda omdömen och har både F-skattebevis och är momsregistrerade. Ta gärna offerter från mer än ett företag men kom ihåg att billigast är inte alltid det bästa. Jag kan i alla fall lova er att ni kommer att älska ert blivande uterum och med det sagt var det inget mer än att sätta punkt.