Jobba som målare

Jag hjälpte till att måla om ett hus redan när jag var 8 år gammal och det var då jag bestämde mig för att jag en gång när jag blev vuxen skulle bli målare. Det är jag nu och jag tycker jag har världens bästa jobb. Jag älskar att se slutresultaten och hur jag kan förvandla ett rum med hjälp av målning. Jag har så kul när jag arbetar, jag träffar på olika människo och det känns bra att veta att man har gjort en skillnad i deras liv genom ens jobb. Oftast får jag till och med positiva reaktioner från deras vänner om hur bra jobb jag har gjort och det uppskattar jag verkligen. Jag får också ofta jobb genom att personer som jag tidigare har målat för rekommenderar mig till andra, vilket betyder mycket för mig. Jag njuter verkligen av att jobba som målare. Det är ett kreativt yrke som ger en möjlighet att skapa något vackert och det finns inget bättre!

Jag älskar också utmaningen i mina jobb, att tänka ut olika effekter och tekniker för att ge så bra resultat som möjligt. Jag har alltid varit en problemlösare och det hjälper mig enormt när jag jobbar med ett nytt projekt. Jag älskar att se slutresultatet, oavsett hur komplicerat det kan vara att ta sig dit. Min stora passion för mitt yrke gör att jag aldrig tröttnar på arbetet och fortsätter att utmana mig själv för bättre resultat!

Målararbetet, kan det vara någonting för dig? Det finns ju gott om jobb och bara här i Köping med omnejd där jag jobbar saknas det ganska många målare. Jag är säker på att du skulle ha gott om kundkontakter och nöje från att göra detta, precis som jag har. Det var allt, jag önskar er alla en fin helg!