Fick hjälp att gräva för avlopp

Äntligen är det klart, grävningen för mitt avlopp i villan i Borås. Det är ett gammalt hus som jag har renoverat och när det kom till avloppet så var det inget som var anslutet till det kommunala VA-nätet utan det var en brunn på gården men den hade sinat. Och en äcklig mulltoa som jag rev ut och här skulle det bli riktigt en gång för alla med kommunalt vatten och avlopp. Och jag behövde någon som kunde hjälpa mig och fann ett så bra företag som finns till för alla i Borås som behöver avloppshjälp.

Det är ett kvalitativt företag och jag rekommenderar att du läser om dem här inne på deras hemsida. Om du behöver hjälp med avlopp i Borås eller någon annanstans i Västergötland så kolla som sagt var gärna in deras hemsida. Det var verkligen lätt att komma i kontakt med dem och de skickade information om vad som behövdes göras och hur allt skulle göras osv. Jag fick reda på allt jag undrade och så bestämdes en dag som projektet skulle starta. Det var omfattande arbeten och halva trädgården fick grävas upp. Men det här företaget visste vad de gjorde så allt var klart på en vecka och de grävde igen alla hål och jämnade till marken. Sedan fick jag så gräsfrön och nu några månader efter så syns det inte ett spår att de har grävt i trädgården. Och jag har ett avlopp som fungerar och vatten i huset och en riktig toalett. Det har verkligen höjt standarden på huset och det var ett mycket bra företag som jag vill att ni ska veta om. För jag vet att ni är många som vill ansluta er till vatten och avlopp men som inte vet vem som gör det här jobbet till en rimlig kostnad!